Despre noi si Misiunea Constanta

Misiunea “Iubește-ti aproapele!”

Sunt Beniamin Livadaru, soț și tată, iar cu ajutorul Domnului, misionar în slujba oamenilor greu încercați. Împreună cu soția mea, in anul 2018 am pornit în această lucrare pe care am numit-o “Iubește-ti aproapele!”. Misiunea “Iubește-ti aproapele!” s-a dezvoltat din dorința de ajutorare a oamenilor care trăiesc în condiții de grea sărăcie. Sunt persoane fără adăpost, fără venit, familii cu mulți copii și cu venituri reduse sau persoane cu dezabilități. Până acum am ajutat cazuri sociale, familii sărace cu mulți copii, oameni singuri fără venituri din cauza bolii și inclusiv oameni ai străzii. In cadrul misiunii planificăm pe parcursul anului 2019 diferite proiecte. Dintre care amintim:

Proiectul “Astăzi mâncăm împreună”

Este un proiect prin care oferim o masă caldă oamenilor fără posibilități și cu această ocazie împărtășim cu ei Evanghelia.

Proiectul “Covrigel”.

Proiectul are în vedere copii din școli și grădinițe care sunt cazuri sociale. Acești copii vor putea prin intermediul acestui proiect să mănânce covrigi calzi in fiecare zi, de luni până vineri cu mâncare de pachet pentru școală. Asta implică un parteneriat cu diferite patiserii din oraș. Toți copii care vor face parte din acest proiect vor fi incluși într-o activitate săptămânală în care împreună cu părinții vor putea participa la un program de jocuri creștine, lecții biblice și dulciuri.

Proiectul “Mă simt iubit”

Este un proiect în care te poți implica și tu în mod direct! Un copil defavorizat de la sat sau din oraș va avea posibilitatea să meargă la școală cu ajutorul tău! Noi ne vom ocupa să le cumpărăm în fiecare lună rechizite, haine și pachet pentru școală. Suma totală pe an pentru un copil este între $350 – $450, în funcție de anul școlar. Și nu în ultimul rând, vom vizita în continuare familiile aflate în sărăcie, pentru ajutorarea acestora cu haine, alimente sau diferite obiecte de mobilier obținute din donații.

“Cine are milă de sărac împrumută pe Domnul, și El îi va răsplăti binefacerea.” Proverbele 19:17

“Fiecare să dea după cum a hotărât în inima lui: nu cu părere de rău sau de silă, căci „pe cine dă cu bucurie, îl iubește Dumnezeu ”. 2 Corinteni 9:7

Contribuie și tu! Fii parte din bucuria aproapelui tău!

Skills

Posted on

May 11, 2021